Kursus Bakal Calon Ditunda

Bangi- 24 Disember 09, Kursus kepimpinan bakal calon bagi mereka akan bertanding dalam pilihanraya kampus akan yang pada mulanya dijadualkan pada 18-20 Disember 2009  yang lepas telah ditunda kepada tarikh lain iaitu pada 1-3 Januari 2010 akan datang.

Kursus ini adalah wajid kepada mana-mana pelajar UKM yang berminat dan memenuhi syarat untuk menjadi calon MPP UKM sesi 2009/2010. Bagi pelajar yang telah mengikuti Kursus Kepimpinan Bakal Calon MPP UKM sesi lepas iaitu sesi 2008/2009 adalah dikecualikan daripada mengikuti kursus ini.

Menurut seorang bakal calon yang akan menghadiri kursus tersebut, beliau hanya dimaklumkan oleh rakannya yang mendapat maklumat dari Pusat Perkembangan Pelajar tanpa melihat sebarang notis yang dikeluarkan.

“ saya memang tak tahu kursus ditunda pada mulanya tetapi bila ada kawan saya yang beritahu kursus ini ditunda, saya terus rujuk kepada pihak PPP sendiri, dan perkara ini telah disahkan Kak Ayu disebabkan beberapa perkara tertentu, agak kesian bagi mereka yang tidak mengetahui hal ini” ujarnya yang merupakan pelajar tahun 2 Fakulti Sains dan Teknologi.

Pegawai yang bertanggungjawab bagi kursus ini ialah Puan Rosma Ayu Harun sebagai Penolong Pendaftar (PPP), sebarang kemusykilan dan persoalan boleh terus berhubung dengan beliau.

Advertisements

2 Responses

  1. Rosma Ayu gila kuasa, dpn student nmpk cam baik tp blkang student mcm zionis nk dajal org je, m’jalankan tanggungjawab konon, blah la wei, kipas TNC je kuat ermmmmm

  2. Alhamdulillah..sempurna sudah kursus ini..mana yang tidak menyempurnakan nya..sempurnakanlah..

    moga PRK kali ini untuk kebaikan mahasiswa terutamanya..mahasiswa perkasa varsiti berjaya..

    Ayuh mahasiswa nyatakan sokongan anda kepada Gabungan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia..Khusus untuk mahasiswa sekalian..dan kami mengalukan anda..

    untuk varsiti tercinta..

    “dari mahasiswa untuk mahasiswa”..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: