NadiUKM berdenyut kembali

Bangi, 6 Jun 2011 – Setelah hampir 3 bulan NadiUKM menyepi tanpa sebarang berita, kini NadiUKM tampil semula dengan semangat baru. Pihak NadiUKM memohon jutaan kemaafan kerana tidak dapat menyalurkan informasi terkini dalam tempoh itu. Ini adalah kerana admin pihak NadiUKM baru saja selesai atau dilepaskan dari soal siasat oleh pihak polis . Oleh itu, sepanjang kes disiasat, NadiUKM tidak dibenarkan mengeluarkan sebarang artikel bagi memudahkan proses siasatan.

Ia adalah berikutan isu penggodaman laman web utama NadiUKM. NadiUKM berasa terkilan dengan segelintir pihak yang cuba untuk menggodam dan cuba untuk mengeksploitasi NadiUKM untuk kepentingan kendiri. Oleh sebab itu, NadiUKM terpaksa meminta bantunan daripada pihak polis untuk mengenalpasti mereka-mereka yang terlibat dalam hal ini. , kini, siasatan pihak polis sudah hampir selesai dan kami di pihak crew NadiUKM hanya perlu menunggu keputusan daripada pihak polis berhubung dengan isu ini.Walaubagaimanapun, segala apa yang berlaku ini tidak langsung mematahkan semangat skuad NadiUKM untuk terus  menjadi media yang telus.

Kini, NadiUKM akan meneruskan agenda sebagai media saluran maklumat kepada warga UKM khususnya. NadiUKM berhasrat para pembaca dapat terus setia bersama kami. Komentar-komentar amat digalakkan biar dari sisi pandangan yang berbeza.  Pihak kami juga berharap semua pihak harus mengambil cakna dengan isu yang berada di sekeliling.

One Response

  1. patut la lama tak berdenyut…ingat u guys mengajuk…hehehehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: